Handelsbetingelser

 1. Priser
  Alle priser på denne hjemmeside er ekskl. fragt, moms og evt. tegnestueomkostninger. Der tages forbehold for evt. udsolgte/udgåede varer. Der tages ligeledes forbehold for evt. prisstigninger på varerne, f.eks. som følge af afgiftsændringer eller stigninger fra producenterne.
 2. Levering
  Hvis intet andet aftales, leveres varerne hurtigst muligt. Skal varerne bruges til en bestemt dato, bedes denne oplyst ved bestilling. Jeg vil herefter hurtigst muligt svare tilbage på, om leveringen er mulig til den ønskede dato (Jeg kan tit give svaret ved selve ordreplaceringen).
 3. Betaling
  Hvis intet andet er aftalt, betales de bestilte varer på forskud eller i nogle tilfælde ved afhentning. Handler du fast med mig, er det muligt at blive oprettet som kontokunde, såfremt kreditgodkendelsen er positiv. I nogle tilfælde er det også muligt at blive oprettet som kontokunde ved 1. bestilling. Spørg, hvis det er aktuelt for dig. Det er kun muligt at blive oprettet som kontokunde, hvis du har CVR nr. og kan kreditgodkendes.
  Har du EAN nr. vil du automatisk modtage din faktura elektronisk med betalingsfrist på 8 dage.
 4. Eget kundetøj
  Sker der fejl på varer leveret af kunden selv, hæfter Nova Reklame kun for trykket/forædlingen. Hvis de af kunden leverede varer ikke er velegnet til tryk/forædling, ophører enhver hæftelse fra Nova Reklames side, og tryk/forædling skal stadig betales af kunden. Ofte er det ikke til at vurdere, om en vare er velegnet til videre forarbejdning. Jeg opfordrer derfor til at købe produkterne hos Nova Reklame, da disse er specielt udvalgt til tryk/forædling.
 5. Forsinkelse og fejlproduktion
  Ved forsinkelse/fejlproduktion hæfter Nova Reklame ikke for evt. tab ud over selve varen/forædlingen (dog med begrænsningerne fra pkt. 4).
 6. Reklamation
  Ved evt. reklamation er Nova Reklame pligtig til hurtigst muligt at undersøge varerne for at vurdere, om reklamationen er  berettiget. Er reklamationen berettiget, er Nova Reklame forpligtet til at udbedre fejl/mangler (dog med begrænsningerne fra pkt. 4).
 7. Returnering af varer
  Varer som ikke er forædlet, kan returneres indenfor 14 dage med tilbagebetaling af det fulde beløb, så længe varerne ikke er brugt, og så længe de returneres i ubrudt original emballage. Er varerne pakket ud og evt. brugt kortvarigt, vil der ikke blive refunderet det fulde beløb, men kun den værdi, som jeg mener varerne repræsenterer. Ved varer, der er forædlet, bortfalder returretten.
 8. Lån og returnering af prøver
  Prøver kan, efter aftale, lånes uden beregning, blot de bliver returneret i ubrugt stand senest 14 dage efter modtagelsen.
 9. Varer med tryk/forædling
  Ved varer med tryk/forædling forbeholder jeg mig ret til at levere +/- 10% af det bestilte antal. Kunden vil blive faktureret for det faktisk leverede antal.
 10. Forbehold
  På hjemmesiden tager jeg forbehold for evt. trykfejl, udsolgte eller udgåede varer, prisstigninger samt farveforskel mellem billeder og de faktiske varer.
Scroll til toppen